Nikola

Vrbas

Član od: 03.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik mi je prodao telefon na rsimu Po dogovoru cene koju je spustio(bio sam svestan sta uzimam i proverio da je zakljucan na mrezi at&t) ali nije rekao da je telefon prijavljen u americi kao lost/stolen i da nece Nikada moci da se legalno otkljuca. To sam mogao otkriti samo kada sam ga poslao na otkljucavanje i dobio info da At&T mreza Americka ne otkljucava telefone koji su BlackListed Korisnik odbija bilo kakvu dalju saradnju samnom Takodje dao mi je kutiju koja ne odgovara telefonu koji sam kupio (ne slaze se imei) Zao mi je samo sto sam posumljao da ce biti sve uredu s’obzirom da je spustena cena bila odgovarajuca
Pisem ti kao vlasnik ovog profila ali ne i tog ajfona. Preko imea si mogao da vidis dal je telefon na blek listi Gotovo sam siguran da te nije prevario Jer je on taj telefon tako kupio,tako koristio i tako prodao(secam se oglasa kako je glasio a i cene) I ako je na blek listi to on sigurno nije znao jer ga verovatno nije ni zanimalo ako je telefon ispravan i ocuvan i moze da se koristi sa tim r simom Ti si kupio telefon na r sim,nisi uspeo u nekim svojim planovima otkljucavanja sto ti niko nije ni garantovao tako da druze: sto u radnji to je bilo i u izlogu...niko te prevario nije kupio si telefon sa datim opisom i nije istina da odbija neku saradnju koju pokinjes posto je u americi i nije u mogucnosti da ostvarite bilo kakvu saradnju. Srdacan pozdrav.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me je blokirao pre nego sto sam stigao da ocenim. da skinuo mi je cenu 5 eura al punjac nije poslao, kada sam ga pozvao krajne neprijatan razgovor i vredjanje u sms porukama.
Treba da bude sramota ovakve kao sto si ti. Lepo sam ti rekao da cu ti punjac poslati ako ga nadjem i ti si rekao dobro. Nisam poslao punjac i ti si poceo da mi pretis negativnom ocenom i time da ti imas 150 i nesto pozitivnih ocena i da ja tebi sigurno ne mogu da dam negativnu. Jel ja tebi treba da cutim zbog toga sto ti imas ovoliko ocena? Dobio si telefon koji vredi 140e za 110e i opet ti je malo. nego si nasao da dizes frku za punjac za koji nije ni obecano da ce biti poslat. uostalom ni na oglasu ne pise da ide punjac. Sram te bilo i stidi se. Molim administratore da pogledaju oglas i iscitaju poruke i kazne ovog clana!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.