Nikola

Bor

Član od: 28.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena iz razloga jer predmet ne odgovara opisu iz oglasa. Naime u oglasu je napisao da telefon ima ostecenja u "cošku". .. takodje je to potvrdio i u poruci na Kp gde sam ga pitao u vezi toga. Kada mi je stigao telefon cim sam ga otvorio primetio sam naprslinu skoro preko pola ekrana koju prodavac uopste nije spomenuo iako sam ga lepo pitao da li ekran ima jos negde ostecenja osim u cosku. Na slikama iz oglasa ta naprslina uopste ne postoji jer bi se jasno videla iz ugla u kome je slikan telefon. .. verovatno zato sto je stavio slike telefona od ranije. Naravno to nista ne utice na sam rad telefona ali je prodavac ispao neiskren i nekorektan jer se zbog 70e sluzio tim forama. Takodje u oglasu je pisalo da uz telefon dolaze iz slusalice koje nisu stigle ali to je manje vise nebitno.
E ovako, posto je kupac nasao primedbu na opis oglasa telefona. 10 dana me je pitao i pisao za cenu i stanje telefona, gde mu je svaki put receno da telefon ima naprlinu stakla usled pada u ,, cosku ekrana" u oglasu je to bilo naznaceno crnim podebljanim slovima i zasebno postavljena slika te naprsline koja je tanja od dlake. Telefon je 60% bio jeftniji od prodajne cene iz tog razloga zbog naprsline na staklu ekrana. Posle tolikog dopisivanja i objasnjavanja za te pare niko ne zeli da se bruka ali posto sam video na sliku kupca na viberu da je ne punoletno dete, ne bih zeleo da ulazim u dalju raspravku. S telefonima radim dugi niz godina i onda da se nadje neko dete koje ne razume nista, porucuje oglase bez razmisljanja i citanja, ali za to su krivi roditelji i ucitelji, niko drugi.

Kolekcionarstvo > Stare tablice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre osam dana se sve dogovorim sa čovekom, kaže: "Šaljem u ponedeljak". U sredu mu šaljem poruku da mi ništa nije stiglo, da vidim da li je poslao, ne odgovara mi. U petak opet šalejm poruku da vidim šta nije u redu, opet nema odgovora. Eto toliko o dogovoru koji nije ispoštovan i ignorisanju. .. Da mi je barem poslao poruku, da je rekao da odustaje pa da kaže čovek nešto a ovako. ..
Ja vam tablice nisam poslao iz razloga zato sto sam nasao kupca za vece pare. A to nije razlog za negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.