Nikola

Kruševac

Član od: 10.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Brz i lak dogovor, a onda. .. 2 dana nema vremena da zavrsi kupoprodaju i ne salje adresu gde da dodjem, iako je dogov bio da dodjem kod njega u Krusevac. Uz to javljanje sa 10 razlicitih brojeva moba. Napokon se dogovaramo da 3. dan dodjem, pogledam i ako je sve ok preuzmem laptop i taman pred sam polazak mi javlja da je "kao" njegov brat dao nekom laptop da pogleda i da ce mi se javiti. Naravn, nije se javio. Oglas nije skinuo, niti naznacio da je laptop rezervisan i ako je to bio dogovor u startu. Strasno sumljiv prodavac. Ne preporucujem ovog clana ali ako kupujete nesto od njega preporucujem iskljucivo licno preuzimanje.
Kakav dogovor o cemu ti pricas?reko sam da mi je hitan novac zato sam i spustio cenu.vi se niste javili isti dan po dogovoru..naravno da cu prodati laptop..sad vi sto ste ispustili dobru a jeftinu kupovinu to je vec vas problem.niti ste mi kaparu neku dali pa da sam duzan da vam cuvam lap top nedelju dana...svasta.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.