Nikola

Beograd | Voždovac

Član od: 21.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada smo se culi, rekao je da je sve u redu sa telefonom osim sto gubi zvuk. Telefon nije bio njegov nego nekog drugog, mozda je i otudjen. .. Telefon je krpljen od svega i svacega, ekran gubi osvetljenje i drzi u pozadini tastaturu iako se ne koristi, opticki zum ima slomljene zube pa pri otvaranju cuje se da preskace, na maticnoj je lemljen usb dzek/ za punjenje, telefon blokira. .. Sve u svemu, jadno je kako ljudi gube dusu za 80€. .. Telefon je bio oglasen i na drugom, negovom profilu Stecchino ID: 497849, clan od 1.11.2013. email- nikola. maserati@. .. , Telefon: 0616688666 Mesto: Velika Plana, U pitanju je Nikola Simic iz Velike Plane. 066048523 0616688666
Covek je u problemu, necu da ga komentarisem.Ukratko telefon je najdetaljnije opisan, ja serviser kao on nisam koji bi hteo za male pare zlatnu polugu-klasicni preprodavac.Dok taj profil koji pominje nije moj, vec sam odatle ja telefon kupio dok decka dzabe diskreditujes i to neosnovano sasvim.Takodje je odbio da telefon vrati uz pretnju negativnom, zatim kroz pet dana(kada je uzeo sta mu treba) mi je saopsrio da zeli svoj novac ,a da ja budem covek i uzmem telefon nazad.Sta biste vi ucinili?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.