Nikola

Beograd

Član od: 10.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iako u opisu stoji da je tel. bez mana ipak mana na pretek. Dugme za zvuk plus minus uopste ne reaguje poklopac tel. kao voz da ga je pregazio otisak prsta ne reaguje. ..

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon ne odgovara opisanom stanju Čovek se bavi prodajom telefona koji "drže vodu dok majstori odu". Ukoliko bilo šta fali telefonu nećete dobiti reklamaciju

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Svi telefoni koje je prodavac prodao imaju skrivene mane i zato ne preporučujem kupovinu. Prvi telefon koji je prodao naveden je kao očuvan a imao je crnu tačku na ekranu. Dva dana se nije javljao a onda je zamenio za drugi telefon koji je imao problem sa mrežom. Kod zahteva za zamenu drugog telefona počeo je da izmišlja da sam ja nešto uradio na telefonu. Zamenio je i za treći koji je radio 2 dana a onda je ekran pozeleneo. Treći nije hteo da mi zameni i uputio me je na servis jer sam ga tobož pritiskao u džepu. Naći ću način da mu se revanširam a vi oprez!
Ne pokrivam ja fizicka ostecenja druze.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je tel sa pokvarenim proximity senzorom pa mi blokira pri pozivu i laznom garancijom, nazvao sam ga posle pola sata al me je optuzio da sam ga ja pokvario i nije hteo da se ponovno nadjemo. Sva obecanja da je sve ispravno i da ako se javi problem sve moze da se resi i da mu brat ima servis su lazna, meni se ne javlja danima
1. Telefon je licno testirao 15 min, I rekao da je sve ok. Medjutim, posle pola sata zove i kaze da ne rade senzori. Insistirao je da odmah dodjem i vratim pare, ja nisam bio u mogucnosti da to odmah uradi pa sam mu predlozio da to uradimo sutradan, nakon toga decko vredja i preti policiom sto mu ne rade senzori. Zbog pretnji ja sam odustao od vracanja novca i bilo kakvog dogovora. 2. Garancija je iz Telenora pa ako oni pisu lazne ja sam njemu dao laznu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.