Nikola

Niš

Član od: 05.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost prva negativna ocena koju dajem na ovom sajtu ali itekako itekako zasluzena. Odmah da naglasim da sam se prvo javio prodavcu da mu ukazem na problem voljan da resimo to, bez negativne ocene ili bilo cega, ali on kulira poruke i ne javlja se. Ukoliko odgovori nesto u fazonu nisam mogo da se javim blabla je laz jer je bio aktivan na viberu gde sam mu i pisao. Naime od Nikole sam kupio konzolu sa igricama na nalogu. Pre kupovine i dolaska sam pitao nekoliko puta da li su igrice na njegovom nalogu i da li dobijam podatke kako ne bih ostao bez igrica i on je sve potvrdjivao. Kada sam dosao da kupim konzolu, rekao mi je kako ipak ne moze da mi da podatke od naloga ali da je sve sigurno i da se nista ne brinem. U startu sumnjicav, ali verovao sam da ce sve biti kako treba. Nije proslo 15ak dana, igrice su mi se zakljucale. Naravno odmah sam zvao Nikolu da resimo to, jer je naglasio vise puta da su njegovi nalozi i da je sve sigurno, na sta on ne odgovara. Mozda sam ovo i trebao da ocekujem s obzirom da je vec imao 2 negativne ocene. Vidim sa na oglasu prodaje i ps5 sa izgleda istim igricama tako da se mozda zato i zakljucalo. Svakako, jako lose iskustvo sa moje strane. Stvarno nikada ne dajem negativne ocene ali ovo je bezobrazluk.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna kao vrata : ) (Pisem sa ortakovog racunara/naloga). Momak je mislio da ako me blokira na mom nalogu da ce izbeci negativnu ocenu tek tako. Nepostovanje dogovora je nepostovanje dogovora i za to postoji ocena. Naime o cemu se radi. Uredno smo se dopisivali na Viberu i dogovorili da mi posalje monitor Bex kurirskom sluzbom ili bilo kojom drugom alternativnom po njegovom izboru samo da nije Postexpress jer je Postexpress uzasno skup. Rekao je da nije problem, samo da nece stici odmah sutra vec za neki dan. Rekao sam da nije problem i da mi zaista nije zurba vec da otpremi kada ima vremena i kad njemu bude najvise odgovaralo. Nisam zeleo da budem ni napadan ni dosadan te sam ostavio clana da se sam organizuje da otpremi kad zeli. Ostavio sam mu podatke i na Viberu i na KP-u, sve je delovalo Ok, doduse na KP je vesto izbegavao da odgovara dok je Viberu odgovarao u milisekundama. Nakon 7-8 dana sam ga pitao da li je mozda stigao da otpremi monitor na KP-u na sta nista nije odgovorio vec je samo seen-ovao poruku. Par dana kasnije kada sam hteo da mu napisem da je ok ako ne zeli da mi proda ili ako je nekome drugome prodao ili promenio uslove prodaje da mi samo javi i to je to medjutim primetio sam da sam blokiran sto je meni neverovato. Nicime clana nisam uvredio, zelio sam da kupim monitor, nisam se cenkao i ne znam cime izazvan je resio da me tek tako blokira. Sve poruke su dokumentovane i iste mogu da prilozim gde se moze videti da sam dobio bukvalno blok bez ikakvog razloga tako da zbog ovako nekih cudnih poteza koje je clan izveo postoji i jedan jako cudan potez koji jako retko upotrebljavam koji se zove negativna ocena i preporuka da ga zaobilazite u sirokom luku sem ako ne zelite da sedite kod kuce i cekate uredjaj koji vam nije nikada poslat i na kraju jos budete i blokirani iako ste krajnje kulturni i zelite da kupite nesto od njega. Mislim da ovo sto si uradio imenjace zaista nije u redu. Pozdrav.
MOLIM!!! Uredno smo se dopisivali reko si mi da ti cuvam monitor na 5 dana, na sta sam se slozio. I ponudio si da mi posaljes cak 50e za rezervaciju za sta sam reko da ne treba. I da cu da te sacekam. I vise se ne javaljas posalo sam ti poruku na viber ni tamo te nema ni ovde ne odgovaras jos mi dajes negativnu. Niko mi nije blokiran na KP ne znam o cemu pricas. Ne saljem monitor ne zelim jer je prevelik i ne zelim da imam taj problem da se osteti i zelim da ko ga kupuje dodje i proba. Naravno negativna ocena ce ti biti uzvracena.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Hteo sam da kupim kartu, culi smo se telefonom uvece, obecao mi je da cemo se videti narednog dana pre podne u odredjeno vreme. Sve je to odlicno proslo. Pokusao sam da ga pozovem u vec dogovoreno vreme, a on odbija telefonske pozive i kp poruke. Covek, ako tako mogu da ga nazovem, ne drzi svoju datu rec i izbegava svaki moguc kontakt. Moja iskrena preporuka za izbegavanje njegovih oglasa u sirokom luku i ne upustati se ni u kakvu vrstu saradnje sa doticnim bilo licno ili pogotovu ako treba indirektno obaviti kupoprodaju odnosno kurirom. .. Molim administraciju KP-a da blokira ovo, kako se je vec i potpisao "N" lice.
Kao prvo druze radim, bio sam na terenu vratio sam se tek veceras i nisam mogao da odgovaram na nicije pozive i poruke sve mi je to bilo ne planirano ali tako je kad imas posao i moras da radis ono sto ti kazu. Ali posto vidim da si pozurio pa brze bolje odmah sutra dan stigo da mi nalepis negativnu ocenu istu ces dobiti nazad.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.