Nikola

Lazarevac

Član od: 17.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedna velika negativna ocena za ovog dečka. Kada je hteo da kupi duks, odmah odgovara na poruke, sve super. Spustim mu cenu za 1000dinara. Dogovorimo sve, posaljem mu duks. Dostava pokušana, ostavljen izveštaj. Pitam kao sta je bilo, kaže sutra podiže duks. Prodje dva dana ništa, pitam opet ne odgovara na poruke. Zovem ne javlja se. Odgovara tek sutra ujutru kaže sutra diže duks. Naravno ni od toga nista. Vidim na praćenju da je prošao rok čuvanja, javim mu kad dečko odmah odgovara. Kao zna sve, stigla mu je poruka da su vratili duks. Da radi, da ne može da stigne ni da se javi ni da odgovori na poruku. Na to sve hoće da mu posaljem duks opet ali drugom kurirskom sluzbom(bex-om, gde oni kad nisi kući odmah vrate duks-nelogično jer dečko je rekao da je prezauzet poslom). Pored moje dobre volje da odradimo saradnju kako treba, dečko ne želi jednostavno. Imao je ponudu da uplati novac unapred, a da mu ja poslajem duks. Naravno nista od toga. Ukratko, ne preporučujem saradnju sa clanom. Jer je ovo klasična pričica pa kome prodje prodje.
Decko me je zvao 24h za njegiv duks..isti dan kad je njegov duks narucen naruceno je je jos dva i oba su podignuta..ne kupujem nista a da pritom prvo uplatim novac jer ima mnogo prevaranata .Negativnu ocenu kao kupac nisam imao do sada a on je dobio kao prodavac... Ne preporucujem saranju sa ovim clanom jer mu stvari nisu tako ocuvane kao sto se vidi na slikama a to dokazuje i njegova negativna ocena Veliki pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.