Nikolina Kulier

Beograd

Član od: 28.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Ženski

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je porucio parfem, culi smo se i dogovorili na kom mestu da se nadjemo. Kad sam otisao na to mesto clan se javio i rekao ok. Ja sam cekao clana i u tom momentu mi stize poruka da ne zeli da kupi parfem. Ja sam clana zvao, ne javlja se na telefon, a parfem koji mi je porucio sam mu doneo bukvalno ispred zgrade. Ne preporucujem nikome nikakvu saradnju sa ovim clanom!

Odeća | Dečja > Dečaci | Jakne, kaputi i mantili

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticna dama mi se javila sa molbom da, citiracu"usrecim njena 2 sina" i ucinim joj uslugu i kupim neke igracke preko amazona jer te igracke nemaju kod nas a njeni sinovi ih toliko zele. Salje slike dece itd. Ne zbog zarade, vec zbog dece nadjem joj najpovoljniju cenu igracaka, proverenog prodavca, posaljem link i ona se "zahvaljuje do neba", pristaje. Pozurim sa kupovinom jer su na popustu bile 28 e a za svoju "uslugu" joj kazem neka bude sitnih 5 e jer su figure stigle u Nemacku, na adresu mog supruga koji ih je odande doneo u Srbiju a kada je gospodja znala da stizu figure blokirala me je na sve strane, cak i na drugi br sa kog sam zvala. Radim dugo ali ovo jos nisam dozivela od majke koja treba sutra da bude primer svojoj deci. Bilo kakvo objasnjenje sa njene strane je prihvatljivo i razumljivo, ovo pokazuje njenu "velicinu". Da je roba iz Nemacke, ja bih mogla da vratim svoj novac ali su igracke stigle iz Engleske. Toliko o Nikolini
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.