Nin2

Beograd

Član od: 21.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne profesionalno sa njegove strane. Hteo je da kupi telefon. Dogovorili smo se oko slanja, kad, gde. Odbio sam par ljudi zbog njega, jer sam mu rezervisao. Na kraju se ne javlja odnosno ignorišene poruku.
Ne obraćajte pažnju na kp člana sa dve ocene. Odustao sam od kupovine telefona iz sledecih razloga.Decku na kp,fejsu i viberu piše Daniel a za uplatu para na broj mi je rekao ime Danijel.To su dva različita imena.Dao je sasvim drugi broj telefona od onog koji je u oglasu.Na oglasu stoji lokacija Mladenovac a rekao mi je da nije moguće uopate u Mladenovcu da se nadjemo ni tog,ni nekog drugog dana,insistirao da mu se uplate pare na broj telefona a ne na račun.Nakon svega toga niko mu ne bi uplatio novac tek tako.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.