Nina

Beograd

Član od: 30.06.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena negativna kao vrata! Radi se o članici koja mi je prodala tester parfema Versace Bright Crystal sa debelo isteklim rokom. Naime, to sam posumnjala tek kada mi je stigao parfem, jer sam pri samom otvaranju osetila neprijatan miris (citaj smrad), a posle nanosenja na kozu ostao je toliko neprijatan, uzegao miris daleko dominantniji od same note parfema. Naravno, zelela sam da vratim nazad parfem i da mi se refundira novac, na sta sam dobila odgovor da nece da prihvate ono sto je otvoreno i ko zna sta mogu da im posaljem nazad! Totalna neprofesionalnost! Zelela sam da mi onda makar deo novca refundiraju da ne budem skroz na gubitku jer parfem nije za upotrebu, clanica je ostala pri svome i drzala se toga da mi je prodala "neotpakovan original" i da original ne moze da se pokvari. To je bio jedini argument. Ja sam malo istrazila i dosla do sajta "chekfresh" na kome, uz ime brenda i broja sa dna bocice mozete utvrditi datum proizvodje parfema. Taj broj je batch code i nalazi se takodje negde na kutiji, moraju biti isti. Imala sam sta da vidim, parfem je star 7,5 godina! Sa rokom na kutiji od 36 meseci! Gospodja mi je prodala parfem kome je istekao rok vec 4,5 godina. Gospođa clanica je i to negirala, rekavsi da je broj za sve isti, ali nije. Isti je barkod i broj iznad njega, skeniranjem barkoda mozete utvrditi da li je parfem original, jer ako jeste odmah ga nadje na internetu. Tako da, ukoliko vam posle ovog komentara padne na pamet da od ove clanice porucite parfem, zahtevajte broj sa dna bocice, ukucajte uz chekfresh ime brenda i u polju batch code ukucajte taj broj. Tu cete dobiti godinu proizvodnje i u slikama nanize rok trajanja parfema. I obavezno pitajte za razlog snizenja! Kao sto predpostavljate, nikakvu saradnju sa ovim clanom ne preporucujem! P. s. Clanica uz ovaj parfem koji sam kupila prodaje jos jedan, Givenchy Irresistible, za koji sam takodje na ovaj nacin saznala da je sa isteklim rokom. Srecno sa kupovinom!
Samo ćemo reći da su neosnovane optužbe i da uopšte nije proveravan konkretan broj bočice već ref broj sa kutije koji se odnosi na sve testere tog brenda / modela koji su na tržištu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.