Nina

Sremska Mitrovica

Član od: 14.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Školski pribor i udžbenici > Školske torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodala mi je textilni ranac po njenom opisu skoro u fabrickom stanju, zabravivsi da navede "a na slici nemoze da se vidi"da su plave povrsine ustvari svrljotine hemiskom olovkom. posto je u pitanju skolski tekstilni ranac nemoguce ga je prati jer pusta mastilo od svrljanja. platila sam masno, a dobila krpu.

Odeća | Dečja > Dečaci | Majice i duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne mogu da verujem da ova osoba ima ovolike pozitivne ocene. Od " gospodje " sam narucila stvari u vrednosti preko 11000 dinara i naglasila da hocu ocuvane stvari Dobila sam 5 stvari koje nikad ne bih obukla svom detetu, ostatak je ok. Ovo pisem jer zelim da upozorim buduce kupce da pripaze, ja cu svakako "gospodju" obilaziti u sirokom luku. Mogu Vam poslati slike tih stvari i cenu i sliku istih stvari koje je slikala "gospodja" Dve razlicite stvari. Ja sam redovna musterija na kp vec skoro 3 godine i nikada nisam imala ruzno iskustvo. Ima 10-ak zenica koje mozete da kontaktirate sve su odusevljene nasom saradnjom. Zamislite pocepane farmerke na kolenima i fleka na majci, a "gospodja" na to odgovara pa sta ste ocekivali to su nosene stvari. Za 500 din pocepane farmerke SRAM VAS BILO. FUJ upropastili ste mi dan i sram Vas bilo da deci podvaljujete pocepano. A vidim da i vi kupujete polovno, pa mi je sad i jasno zasto su stvari takve jer jedno dete ne bi uspelo da tako urnise farmerke. DNO!
Isfrustrirana i ocigledno neispavana osoba koja pre sest sati ujutro stavlja ovakve komentare,blati i pravda se je tako u startu i resila svoj izmisljeni "problem" kojeg nije ni bilo jos juce. Pritom me blokirala, vi znate zasto... Toliko od mene!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.