nina

Pirot

Član od: 03.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon sam poslao po dogovoru gospodin neće da podigne paket.
Nije da nije hteo nego nije mogao, jer obaveza prema ovoj lepoj državi je prioritetnija no tvoj telefon.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je Huawei p30 lite i on je ok, ali. .. punjac je Samsungov, a kabl je no name marke, tako da i pored dobre komunikacije, od mene negativna ocena jer je covek izricito rekao da je pakovanje u full-u.
Ispod časti mi je komentarrisati ovu negativnu ocenu. Molim postovanu redakciju da mi skine ovu negativnu ocenu jer sam je dobio bez ikakvog razloga. Hvala.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor. Odbio sam desetak ljudi jer sam racunao da sam telefon vec prodao da bi mi gospodin rekao kako iznenada mora da ide za grcu na more i ne moze da pokupi telefon. Telefon nisam poslao dana kada smo se dogovorili jer kuriri nisu dosli jer su bili u guzvi (tako su mi iz centrale rekli). Dogovorio sam se sa kupcem da posaljem sledeceg dana i on se slozio sa time. Telefon je poslat uredno i javljeno je kupcu. Nije se bunio, sve je ok bilo. Onda mi narednog dana pusta poruku na kp kako hitno mora da krene na more i kako telefon jos nije stigao i nece moci da ga preuzme, a bilo je 11 sati pre podne. Kuriri stizu uglavnom popodne. Sada ja zahvaljujuci neodgovornosti ovog coveka moram da da cekam nekoliko dana da dobijem svoj telefon nazad, kako bih mogao da ga prodam i pritom da platim duplu postarinu. Sta god da napise u odgovoru suprotno od ovoga sto sam napisao je cista laz. Napisao sam sve kako se zbilo do detalja. Ovo je prva negativna koju sam podelio na kp a ovde sam clan mozda vec i 10 godina i zao mi je sto moram da budem prva negativna doticnom gopodinu ali je 100% zasluzeno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.