Nina

Beograd

Član od: 15.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Naočare | Dioptrijski okviri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Žao mi je, ali ovo ne mogu da prećutim. Trebalo je da kupim naočare bez dioptrije, ali sam po dolasku jasno i brzo utvrdio da su očigledno polovne, da su stakla (plastika) izuzetno izgrebana. Prodavac se lakonski odnosio prema mom čuđenju i pitanju zašto to nije navedeno u opisu, čak pokušavajući da demantuje očigledno. Zapravo, to je od svega bilo najnekorektnije.
Kad neko krene u kupovinu, prvo treba da zna šta hoće da kupi,ja prodajem ramove,naočare bez dioptrije,što znači da ta plastika koja stoji i nije za upotrebu,svakako se menja ima po neka sitna ogrebotina,ali to služi da drži ram da se ne deformiše do stavljanja dioptrijskog stakla,u startu je hteo da na već nisku cenu smanji,što sam odbila,hteo ja da odabere iz više kompleta po jedne,što sam pristala,došao u moju kuću vidno nervozan i primljen srdačno i nije ni dozvolio da mu objasnim da postojeća stakla-plastika nije za upotrebu,znači opis je tačan,ramovi su ne korišćenikomunikacija je sa moje strane bila izuzetno korektna(vidi se iz razmenjenih poruka) s'obzirom na ponašanje dotičnog gospodina jer je u mojoj kući tvrdio da su ramovi polovni, a dogovor je maksimalno ispoštovan,došao je,pogledao ne odgovara mu i ok, ne znam šta je očekivao,da za 250 dinara kupi pozlaćen ram,njegovo ponašanje može da se komentariše, ali ne bih, doboljno je da kažem da je izašao iz moje kuća bez dovidjenja i demonstrativno čak i zalupio vrata od zgrade,u ostalom druge ocene i komentari kupaca i prodavaca govore o meni kao osobi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.