NIXAAA

Zaječar

Član od: 08.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE PREPORUČUJEM SARADNJU! !! Kupio sam od njega računar koji navodno "radi" a nije radio, kada sam mu rekao da racunar ne radi ubedjivao me je da sam ja kriv, da sam ja nešto čačkao, nije želeo da mi vrati novac odbijao je, rekao mi je da ja odnesem racunar na popravku Jer sam ja nešto pokvario, a racunar u startu nije hteo da upali. .. odneo sam racunar na popravku i kostalo me je dodatnih 2000 dinara na tih 10000 placenih, BILO JE PO DOGOVORU DA MI DONESE I TASTATURU KADA I RAČUNAR POŠTO JE BILA TASTATURA GRATIS, DONEO MI JE racunar a od tastature nista, navodno nije imao gde da stavi tastaturu da je ponese, okej, ajde drugi put cu uzeti tastaturu jer je rekao da dodjem kod njega po tastaturu. Kasnije nije se ni javljao na telefon, na poruke ne odgovara samo ih pogleda i ćuti. NE PREPORUČUJEM NIKAKVU SARADNJU! !! !
Primetio sam da doticni nije sav svoj , da pritom nije znao kako se racunar povezuje, predlozio sam mu da upalimo i probamo racunar koji naravno radi i nikakav problem nema nije hteo , tako da nista strasno za negativnu njemu na dusu . :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.