NL

Pančevo

Član od: 16.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ljudi, lik nema robu, kaci slike, a robe nema, 28.03 sam porucio sat, bila je nedelja, rekao mi je da moze da ga posalje tek sledece nedelje, pristao sam. Usput sam porucio i neke naocare da posalje sve u jednom paketu. Da bi me kontaktirao nakon nedelju dana(03.04) i potvrdio mi slanje za ponedeljak. Danas u nedelju me zove i kaze kako je sat prodat a sutra je trebalo da ga posalje, nedelju dana cekam da bi se neko ovako sprdao. Zaobici ovog prodavca u sirokom luku, ne preporucujem sadadnju! !! !!
Ovaj covek ne razume da sam preprodavac i da ne mogu da kontrolisem stanje vise od 100 razlicitih roba kod mojih dobavljaca u istom trenutku. Da, istina je da je tada bio na stanju trazeni sat, ali zbog odsustva mog prodavca nije bilo moguce obaviti razmenu. Nedelju dana nakon toga sam saznao da ga moj dobavljac nema vise i da je rasprodat nekom trecem licu. Smatram da je ovakva ocena neosnovana jer do razmene nije ni doslo, a korisnik takdoje nije bio materijalno ostecen niti prevaren sa moje strane. Ljudi poput ovog korisnika izgleda da imaju previse vremena da bi sabotirali tudje poslovanje umesto da se bave svojim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.