NNN AKCIJA -30% ↓↓ INFO ↓ ↓

Sombor

Član od: 22.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemam izbora nego da članu dam negativnu ocenu, poslao sam 4 poruke na KP (od 24 Marta do danas 5 Aprila) i vidim da su pročitane međutim nema odgovora (u medjuvremenu član uredno postavlja oglase tako da sam siguran da je poruke video), takodje sam pokušao da pozovem dotičnog, ali ne odgovara ni na pozive niti na SMS poruke. Naime kupio sam Platimax 1500w napajanje (suma od 220eur je u pitanju), za koje prodavac navodi u opisu oglasa, citiram "Ispravno napajanje, provereno sa komponentama i sa testerom, gde daje pravilne i stabine napone", verujem da prodavac jeste testirao napajanje ali sa max opterecenjem u nekom rasponu recimo od 300-500w, pa je zato delovalo da je sve ok. Mogu da potvrdim da napajanje daje pravilne i stabilne napone dok nije optereceno sa preko 800w-900w, medjutim ovo napajanje je deklarisano da radi na 1500w. Cim ga opteretim sa vecom snagom (od oko 1000w) reaguje zastita na napajanju i racunar se gasi. Na isti sistem sam nakacio LC Power 1200w v2.4 napajanje i sve radi bez problema, dok sa Platimax napajanjem dolazi do momentalnog gašenja usled veceg opterećenja. Napomenuo bih da nisam laik sto se tice napajanja i računarskog hardvera, svestan sam da je ovo multiray napajanje, opteretio sam sve grane podjednako i konsultovao se sa još par kolega koje su mi potvrdile da se napajanje ne sme tako ponašati. Dotičnom sam slao poruke da dodje kod mene da se lično uveri, ne želeći odmah da insistiram na povraćaju novca, ali čovek niti se javlja niti odgovara na poruke. Maksimalno nekorektan odnos prema kupcu, prodao sam dosta stvari na KP i nikad se ovako nisam poneo prema kupcu.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je odbio da mu vratim neispranu ploču koju mi je poslao kao ispravnu iako sam mu predočio da se jasno na slici ploče koju je on slikao vidi razlog zašto je crkla i ponudio mu da mi pošalje nešto drugo u zamenu za nju.
Ploca je bila ispravna jer sam je sa kompletnog racunara izvadio i radila je tj ceo racunar je radio bez problema, a to sto ste vi kasnije po njoj radili menjali ko zna sta pa ste je pokvarili i sad krivite mene koji nisam nista radio samo rastvio racunar u delove, ja nisam radnja pa da imate racun i garanciju a nisam ni deda mraz da polanjam 20e jer je vaska greska u pitanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.