nnnnn

Beograd

Član od: 02.08.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Član je prodavao model 628 koji ima 3 GB RAM memorije a poslao mi 626 koji ma 1RAM. Stvarno nekorektno sa njegove strane i u pravu su svi ovi koji mu daju negativne ocene.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveku jos jedna negativna ocena nece nista da znaci, jer ih je vec nakupio nekoliko i dalje radi sve po istom. Ovo je samo opomena ljudima koji se upuste u saradnju sa njim - IZBEGAVAJTE ! Neodgovoran - kaze poslace nesto, a nema veze sa istinom, jos laze da je poslao. Ako neces da saradjujes ili saljes nesto, lepo napisi u oglasu samo licno preuzimanje - ne saljem , a ne da lazes ljude i oduzimas vreme. Mada te i to izgleda mrzi da napises par reci u oglasu. Prijatno i uspesna prodaja. A vi kupci samo licno i jurite se sa njim. ..

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Član nije u opšte od reci dogovorimo ze za telefon da donese sinoć oko 18 casova na dogovoreno mesto i još mu nagoveštavam da ću biti tacno u određeno vreme de smo se dogovorili kada sam stigao šaljem poruke da vidim dali je blizu negde on u opšte ne odgovara ni na jednu poruku kada sam ga pozvao na broj on se tek data javio i šta će reći da nemoze doći i izmišlja neku svoju priču kako mi je poslao poruku na kp da nemoze kao doći a poruke nigde nema na kp dame obavestio da nemoze doći i koje sada ovde kriv on ili ja negativna ocena bez razmišljanja takvom članu

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

! !! NE SARADJUJTE SA OVIM "ČLANOM" ! !! U opisu je pisalo da je sim free, telefon iPhone 6s 64gb "simfree" kao što sam naziv oglasa kaže, nakon što je stigao shvatio sam da je zaključan na nepoznatu mrežu. Nazvao sam ga, rekao je da je koristio na vip i telenor mreži što je laž jer sam na iste mreže i probao. Zatim se dogovorimo da mu vratim telefon što je prihvatio. Odlaže preuzimanje telefona 3 dana pod izgovorom da "radi" i da on nije nikakav prevarant, ja na sve to prihvatam izgovore misleći da je istina. .. Do današnjeg dana kada se više uopšte ne javlja na telefon. Blokirao me na Kp, ne odgovara na poruke. Što znači da je i on sam znao da je telefon zaključan ali nije hteo da to naglasi. Ako ste baš sigurni da ulazite u saradnju sa ovim članom gledajte da to bude uživo, ali ako Vam nešto šalje budite svesni da može stići skroz drugi proizvod od naručenog!
Bravo majstore ne kazes sto sam ti spustio cenu posalo sam mu telefon ispod cene posle 7 dana. On mene zove kaze zakljucan sto nije javio odma koliko god je covek realan toliko ljudi bezobrazni .

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neispostovan dogovor. Gospodin se javi da ce kupiti telefon i da ga slobodno sklonim sa oglasa i otkazuje 5 puta. Neodgovorno i neprofesionalno. Jako lose iskustvo.
Ovo nije tacno gospodji je javljeno da ne mogu doci po telefon jel sam prezauzet svojim poslom. Putem vibera je sve javljeno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.