Noel

Bor

Član od: 20.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nenad Živanović je ****** i na oglasu je psialo kožna jakna a ona je poslao skaj jaknu i neće da vrati pare.
Dao sam tacan opis i mere jakne! Pre toga proverio autenticnost i kvalitet jakne u dve prodavnice koje se bave prodajom koznih jakni koji su mi potvrdili autenticnost i originalnost jakne kao i da je proizvedena u Italiji. uostalom sve pise i na etiketama na samoj jakni. E..sad? covek se raspituje preko KP za jaknu i trazi d mi napravim i video zapis da bi video kako jakna izgleda,sto sam i ucinio i nakon toga salje poruke i preko vibera da mu spustim cenu i da je bas on kupac? ja mu spustim cenu na 4000 din. iako je ta jakna svojevremeno placena 400e. i posaljem mu je! On me nakon toga po prispecu jakne napadne da nisu dobre mere koje sam stavio na oglasu a kasnije i da jakna nije kozna nego je od skaja i poliestera,sto je teska nebuloza??? i posalje mi natpis sa etikete koji je na samoj jakni na kojoj pise -OUTSIDE LEATEHER! pa ispod LINING- 35%coton,65% polyester,pa ispod pise na italijanskom- Solo lavanderie specializzate, Specialist clean only!! i covek na osnovu toga tvrdi da jakna nije kozna nego skajna i poliesterska??? ja mu lepo sve ovo ispricam i kazem da mu neko prevede sta to pise i da se ono coton i poliester odnosi na unutrasnjost jakne i na ono platno na pocetku rukava i kragni a da je SPOLJA KOZNA, kao sto i pise ovo prvo, kao i na gornjoj etiketi gde pise made in italy? nakon neke pauze on mi odgovara kako -Pise i na tarabi???!!! i da mu vratim pare jer mu jakna ipak ne odgovara! Posto sam mu saopstio da robu i pare ne vracam jer sam imao gorko iskustvo,on mi preti negativnom ocenom!? Napominjem da imam snimljene sve poruke,slike i video zapis sa ovim covekom i da mogu nadleznima sve to da dam na uvid ukoliko je potrebno!

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo nekorektno od strane prodavca. Prvo je prihvatio moju ponudu i tražio podatke za slanje da bi nakon toga napisao da kombinezon mozda nije dostupan ali da će mi javiti do petka a naravno ni do danas nakon 2 nedelje se nije javio.
Druze,ja sam svima rekao da ostave podatke na sajtu i posto sam bio na poslu nisam imao uvid u stanje,a moj kum je spakovao kombinezon i poslao ga prvom koji je ostavio podatke i ponudu. Kad sam dosao kuci sa terena ,obavestio sam svakog ponaosob koji je pisao i bio zainteresovan za kombinezon ,pa ne znam kako to da tebe nisam,ali sam i obrisao oglas da me ne bi bezveze zvali kad je vec prodat. Ispada da svi koji ne kupe nesto sa KP,a zainteresovani su ,treba da daju prodavcu negativnu ocenu.......ja sam imao samo jedan kombinezon a vas je bilo desetak interesenata. jbmliga sta je ovo?

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije ispostovao postignut dogovor i datu oko kupoprodaje. Niti je poslao paket niti se udostojio bar da javi da je prodao drugom. Manipulator, nemam reci za bezobrazluk. Preporuka za izbegavanje i nikakav kontakt sa ovim prodavcem.
Jeste paket poslat drugom kupcu,ali zbog spleta okolnosti.Naime ja radim terenski pa sam retko kuci i u tom slucaju zamolim kuma da posalje nekad neki paket po potrebi.ja sam mu rekao da udje na sajt i prepise podatke tog ko je kupio kombinezon.i da paket posalje.On je to odradio i poslao coveku koji je ostavio podatke i ponudio unapred cenu.Ja nisam mogao da znam da je on poslao pogresnoj osobi jer sam sa posla trebao da dodjem tek za dva dana,pa bi tada i javio ovom koji je ostao uskracen za paket ,sto sam i ucinio ali se on naljutio i dao negativnu ocenu, Napominjem da sam i ostalim zainteresovanim kupcima odgovorio isto kad i njemu,tj kad sam sa vratio kuci sa terena,sto ne znaci da su svi oni trebali da mi daju negativne ocene,a da pritom nista i nisu kupili od mene pa da su toboze nezadovoljni robom koju su kupili!!!Vi procenite sta je ispravno! ne kazem da nije bilo greske,ali isto tako je paket mogao da ode kod bilo koga ko je napisao da kupuje kombinezon ,ostavio svoje podatke ,i cak ponudio i napisao i vecu cenu nego sto sam ja napisao na oglasu.Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.