NoNNa

Beograd

Član od: 04.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Stolnjaci i nadstolnjaci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stolnjaci nisu isti kao iz opisa. Fleke se neskidaju i moraju da se peglaju stolnjaci posle svakog pranja. Prodavac tvrdi da uvozi materijal 20 godina a prodaje bez racuna robu tako da nije moguce reklamirati robu niti vratiti u roku od 14 dana. Restorani bezite od ovog prodavca stolnjaci nisu za upotrebu mozete ih baciti posle prvog koriscenja.
Gospodin ne poznaje pravopis šta dalje odgovoriti na ovu ocenu? Nigde nisam tvrdio da uvozim materijale niti je to uopšte moguće kako dotični piše "na crno", komunikacija izuzetno loša! Gospodin je zamislio da kupi donji veš, koristi, opere i vrati. Jedino što je ovde tačno je da roba ne poseduje račun iz prostog razloga što je prodaja preko oglasa fizičkog lica! Nikakva prodavnica, nikakav uvoznik. Zamislite, gospodin drži valjda restoran ali kupuje preko oglasa stolnjake jer mu je tu verovatno najniža cena, kakav li je to restoran?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.