Nortel

Smederevska Palanka

Član od: 26.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

чули смо се пре 10 дана и договорили. од тад се не јављају на два броја која су ми дали.
Molim administraciju sajta da pogleda komunikaciju . Radi se o specifičnom članu koji postavlja pitania na koja mi nemožemo da odhovorimo i zato mu nismo poslali telefon jer smo unspred prepoznali problem . Usput da pitam ksko gospodin zns da opis iz oglasa nije tačan kada mu nismo ni poslali telefon. Molim administraciju da reaguje i obriše ovu negativnu ocenu jer nemože se oceniti trgovina koje nije ni bilo .

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mislim da nikad nisam nikome dao negativnu ocenu. Ovaj clan je to zasluzio. Poslata mi je neispravna ploca, obecana druga, i posle 2 meseca je nema, i ako je vise puta obecana. Ne preporucujem sarasnju sa ovim clanom!
Poštovani , kako Vi dajete prvi pout negativnu ocenu tako ja prvi put na nju i odgovaram . Rekli ste da je ploča ispravna ali da zvuk ne radi kako treba , predstavili ste se kao kolega itd.. 1) Tačno je da smo obećali drugu ploču . 2) Ploču koju smo Vam poslali niste vratili a mi smo Vam nudili da nam je pošaljete sa otkupom uvećene za troškove . 3) Ploču nikada niste vratili. A kako se ovaj posao ne zasniva na " majke mi ne radi " mi smo postupili kao i Vi . Iako nama rad na sajtu KP je sekundarna stvar i tu smo u trenucima kada imamo malo više vremena a Vama je to osnovna delatnost to bi ste vi trebali bolje od nas da znate . Čak i da je sve kako ste napisali kolegi se zbog toga ne daje negativna ocena jer ako se istinski bavite servisom i telefonima znate o čemu pričam . Naravno uvek postoje ljudi koji rade posao i oni koji ga kvare zato je valjda ovaj posao i zanimljiv. Od mene za Vas uvek pozitivna ocena " kolega ".
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.