Nova i polovna garderoba

Novi Sad

Član od: 09.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bas retko dajem negativnu ocenu, ali ovde sam morao. Stajalo je u opisu da dolaze originalne zastitne maske za iPhone X, Svetozar rekao da ce mi dati sutradan, narednih 3 dana se nije javljao na telefon, niti odgovarao na poruke, toliko o ozbiljnosti i odgovornosti za jednu obicnu kupoprodaju telefona, kako bi tek bilo da je neki veci posao u pitanju. .. Nemam komentar. .. ne preporucujem saradnju
ooooooo zemljakkk pa sto negativna!?!? Sputio sam ti cenu telefona za 5.000,00 dinara???

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu oglasa je navedeno da je telefon u potpunosti ispravan i da ima ostecenja na lajsni i da je to jedina mana, i prodavac je rekao da imam 5 dana radnu garanciju kako bi se uverio u ispravnost Na telefonu je kamera bila zaprljana i imala 4,5 crnih tacaka, slusalica se cuje tise nego sto treba, telefon se na svaka 4 dana ugasi sa 45 % baterije iz cista mira, nista od toga nije navedeno Prodavcu sam izneo uglavnom probleme o kameri. Prodavac nije hteo da uvazi reklamaciju jer smatra da su to nezbiljne stvari i da nisu nesto zbog cega bi trebalo da budem nezadovoljan Odbija da vrati novac, odbija da plati popravku kamere, odbija da podelimo troskove za popravku, ne javlja se na telefon (zabranjeno mu je da razgovara na poslu kapiram da ne radi 24h konstantno mogao je da se javi kasnije) tvrdi da je prasina, telefon je nosen u servis, kamera je ociscena u mom prisustvu, tacke su ostale na istom mestu, kameru sam zamenio o sopstvenom trosku kao i slusalicu. Moram da dam negativnu jer sam imao dodatne troskove a prodavac nije bio zainteresovan za resenje problema na neki normalniji i logicniji nacin.
Neka bude da ste upravu, ali za telefon koji je star više od dve godine, ne možete očekivati da slušalica probija bubnu opnu, a što se tiče kamere rekao sam da je to prašina i dalje stojim iza toga, a da se telefon gasi na 45posto baterije meni se nije desilo ni jednom za godinu dana koliko sam ga koristio tako da ne verujem da se to dešava.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.