Nova roba

Prijepolje

Član od: 06.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon prijema PS4 konzole, zbog obaveza nisam stigao da istu proverim, predmet iako je lomljiv nije bio prikladno upakovan. Nakon otvaranja i povezivanja konzola ne radi. Kontaktirao prodavca medjutim nisam naisao na razumevanje sa druge strane uz reci da sam mogao svasta nesto da uradim konzoli. Predlozio sam da vratim konzolu da je licno provere i utvrde da li je ista dirano na njoj sa moje strane medjutim svaki moj predlog su odbili, tako da sam ostao samo 170e kraci. Mozda je to samo moje iskustvo ali cu ovog prodavca svakako izbegavati na dalje.
Kao prvo konzola je bila upakovana tako da i ako bi ispala nebi mogla da se osteti.Kao drugo kad ste vec kupili konzolu i preuzeli je,trebali ste odmah da je isprobate jer bi u tom slucaju odmah pristali da vam vratimo pare a vi nama paket i to sve o nasem trosku.2 dana posle preuzimanja konzole mogli ste da uradite sa njom sta god ste hteli pa da kazete da nije ispravna.Ja i dalje tvrdim da nijedan oglas ne postavimo na KP a da pre toga neispitamo ispravnost robe.I pre slanja opet probamo da nebi dolazili u situaciju da saljemo i da vracamo pakete jer je nesto neispravno.Ljudi koji su kupovali kod nas do sada znaju kako je upakovano, tacnost podataka vezanih za oglas i dogovora od stane nas.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.