Novak

Beograd | Rakovica

Član od: 07.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Led paneli naručeni nisu stigli a potvrđena isporuka. Nakon dva dana kontaktiran prodavac koji je rekao da je navodno taj dan poslao. Paneli nisu stigli. Šta više reći osim da izbegavate ovakve prodavce!
Paneli su vam poslati po dogovoru 19.9. Kurirskom sluzbom broj posiljke 91184001560868 . Ako paneli kasne sa isporukom to je do kurirske sluzbe nema veze sa nama.. I stvarno mi nije jasno što mi dajete negativnu ocenu i ako smo sve uredno spakovali i poslali, valjda ovih 270 pozitivnih ocena vise govori od vaših 8!

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Led panel nije radio ni 100 sati, sto je daleko manje od onoga sto pise u oglasu
Panel ima drajver koji se menja to je ZAMENSKI deo, ja sam vam ponudio da besplatno sredimo panel koji ste kupili pre GODINU dana ( imate datum u porukama) jer za isti dajem garanciju, problem se jako retko desi ali uvek moze da se reši. Vi niste hteli da ga resimo smo vam je bilo bitno negativna ocena i komentar. Svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.