Nove i polovne gume alu,celik

Beograd

Član od: 06.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za sve sto kazem imam i dokaze. U oglasu je bila cena felni sa gumama koju su navodno za jednu sezonu i meni je to bilo dovoljno kad smo počeli da pričamo o ceni dogovor je bio da posalje felne za 160e, da bi me sutradan nazvao i rekao kako su gume lose i da ih je skinuo sa felni da neplaćam postarinu kad sam mu rekao da onda nemoze biti ta cena jer sam pristao zbog guma počeo mi da izmišlja neku priču kako će mi u 200e naći odgovarajuće gume koje mogu biti za sezonu i pošalje mi slike na viber istih guma koje je skinuo sa tih felni imam slike dok su gume bile na felnama i slike koje je skinuo pa mi ih posebno prodavao ali ne više za 160e nego za 200e.
Coveku nisam nista prodao niti poslao da bi me ocenio nismo se dogovorili oko cene

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gume koje je prodavac meni prodao, rekao je da su odlicne, a nisu bile takve, dve su ispucale i dve nisu ravnomerno trosene i nisu imale dubinu sare kao sto je rekao. I rekao je da ne kupujem nove gume, sto nema veze sa time kako je opisao gume. I poslao mi je samo dve slike preko vibera jer te gume nije stavio u oglase, a verovao sam mu na rec. .. Posto nije hteo da se dogovorimo blokirao me je.
Covek kaze da je vulkanizer a nezna da izmeri dubinu sare i lupa neke gluposti kupio 4 gume koje je preprodao pa mu je bila mala zarada i onda je našao manu pa me nazvao da mu priznam 10e ako mu ne dam daće mi negativnu ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.