novisad

Novi Sad

Član od: 14.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Stoni tenis

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvaomeje telefonom rekaoje da biden kuci u 9 sati ja dolazim sposla da stignem on nedolazi zovemga nedostupan samo dajle od ovoga clansa
Odustalo se od kupovine iz razloga jer je sto bio ostecen , a to niste naveli u oglasu.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | Laserski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam printer hp 1102. Dobio sam info da je kao nov i da besprekorno radi i da ima nov kertridž. Međutim ostavlja liniju na papiru. Pokušao sam da kontaktiram prodavca, ali se ne javlja na telefon niti odgovara na poruke. Vrlo su fini i slatkorečivi dok se posao ne sklopi i dok ne uzmu pare. Nikad više kupovina u drugom gradu. NE PREPORUČUJEM IH.
stampac radio bezprekorno . kupac se javlja posle nedelju dana sa zamerkom ali sa izgovorom da je moguce da je zapala prljavstina i da je sve uredu, pa se opet nejavlja nedelju dana pa posle toga opet nije zadovoljan . mislim da je sve receno da je kupac neozbiljan i neodlucan .

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sat he haooss skroz pokvaren. Zamolio Sam da mi vrati. Nije pristao. Molim has cuvajte se ovog I to dala nekoj zeni da posalje PARLIC DUSANKA S. MITROVICA.
Kao prvo u oglasu je pisalo da je sat neispravan,ne znam sta si ocekivao,a kao drugvo poslala ga je njegova supruga tj ja kao i 90% paketa koji su prodati i kao trece nemam veze sa Sremskom Mitrovicom i da mi nisi PRETIO SIGURNO BI DOBIO PARE NAZAD !!!

Antikviteti > Stari satovi | Ručni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pogodili smo se da kupim dva sata od njega raketu i luc za 2200 dinara trebao je da posalje prvo luc pa onda raketu sam je predlozio da platim za luc prvo 1200 dinara a posle za raketu 1000 dinara. Medjutim poslao je prvo raketu a ne luc, obrisao je oba sata iz prodaje i vise mi nije hteo da se javi ninajednu moju poruku cak je i ime promenio vise nije na KP Aleksandar nego je Novi Sad !
nemam vremena da se nastavljam sa vama . imate moj broj koji nijednom niste okrenuli da razjasnite koji je pravi razlog . spreman sam da vam vratim novac za sat koji sam vam poklonio i za koji ste bili prezadovoljni ( imam poruku vasu naravno ) javite se slobodno . ja imam mnogo obaveza i nisam ovde svaki dan i ako se odma neodgovori na poruku odma dajete negativnu . postojiobjektivan razlog zasto vam nisam poslao drugi sata naravno .ova vasa negativna ocena me nedotice jer ovde prodam jako mnogo stvari i netrazim od nikog da me oceni a svi su zadovoljni naravno :))
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.