NS.bike uvoz

Novi Sad

Član od: 16.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek na kp pise da je bicikla u odlicnom stanju dodjes i vidis nesto sto je zardjalo se nemoze nikada smatrati odlicnim predmetom, video sam na licu mesta i lanac i oko pedala. .. .. .. .kocnice lose gubljenje vremena sa ovakvim clanovima koji nesto pokusavaju na licu mesta tj ubedjivanje da to nije nista na bicikli, zasluzuju negativnu kao vrata
Ništa od toga nije istina. Njemu je krivo što nisam hteo spustiti cenu za drugi bicikl koji mu se svideo.pa mi namerno daje negativnu ocenu. Sramota kakvih ljudi ima.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

zao mi je sto moram da dam prvu negativnu ali tako je moralo biti. prodavac stavlja sablonske oglase za sve proizvode. usisivac je navodno totalno ispravan kada smo ga upalili sa zadnje strane se vidi koliko varnici, filter mreza pocepana . proslo je dve nedelje od komunikacije nije mi odgovorio
Lepo sam ti reko da mi nedas negativnu ocenu nisi ispo fer reko sam ti da vratis usisivac ili bih ti zamenio za drugi al ok ako tako smatrassamo da znas dacu i ja tebi negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.