Ns Laptop

Novi Sad

Član od: 19.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na pitanje da li je sve u redu sa laptopom odgovoreno je da jeste i da nema mane. kada je stigao, jedna tipka na tastaturi je otpala a sama tastatura je u vrlo losem stanju. Nije moralo da dodje do ovoga moglo je samo da se naglasi cisto da znam da racunam na trosak za ispravnu novu tastaturu. ..
coveku je poslat laptop,kada je primio laptop dobio je poruku na kp dali je sve u redu sa posiljkom,kupac luka je odgovorio da je sve ok..... posle tri dana dobijam direktno negativnu ocenu,bez kontaktiranja da je tipka ispala iz lezista,ja sam mu posle poslao dve poruke,zasto me nije kontaktirao da vrati laptop ili da mu posaljem drugu tastaturu,na to nisam dobio odgovor ni do dan danas.... zbog tipke koju je luka slomio tj noisac tipke ja sam dobio negativnu ocenu,prosudite sami gde ova srbija ide......
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.