NS

Novi Sad

Član od: 04.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Telefoni i telefaks aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da se nađemo u utorak 28.4. , koji nije ispoštovan. U međuvremenu je oglas obrisan, a prodavac se ne javlja.
Ovo stvarno nije fer i nije istina. Pre svega mi nikada nismo razmenili ni brojeve telefona, tako da je nemoguće da Vam se "javim", kada nemate moj broj, jednostavno je nemoguće. Zašto izmišljate, nije mi jasno... I GDE da se nađemo? Rekli smo moguć datum i da ćemo se dalje dogovoriti i nismo se detaljnije ništa dogovorili. Ja neću nikoga da napadam, čekam da mi se javite, kao i svakog što sačekam, neki ljudi čekaju platu, penziju i ja imam uvek razumevanja. Drugo, SAJT briše oglase na svakih 30 dana, ne ja. Svi oglasi tako prođu, pročitajte njihov Pravilnik. I treće, valjda je logično da ja hoću nešto da prodam, a ne da obnavljam oglase svaki mesec i dopisujem se sa svakakvim članovima i trpim glupost i iživljavanje, jer mi je dosadno, naravno da mi je cilj da prodam. Zaista ne znam šta je u Vama tako crno i negativno, da biste nekoga bez pravog obrazloženja i imalo razuma trčali da ocenite negativno, znajući da se ocene ne brišu, a da niste proverili pravila...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.