NS021

Sremska Kamenica

Član od: 30.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavao je duks koji je navodno nov, a duks koji mi je poslao je bled da nema dalje, dakle nije malo izbledeo nego je izbledeo skroz. Kada sam mu se javio i napisao to sve, on i dalje tvrdi da je duks jednom nošen. Ne preporučujem saradnju
Rekli ste da je bled i ja sam rekao od kad ga imam da je jednom opran i stojao je 4 meseca u ormaru i niko ga nije pipao... Ne razumem cemu negativna ocena, niste mi rekli da hocete da ga vratite ja bih pristao.. Stvarno ne razumem..

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

porucio sam od ovog coveka 4 duksa u ponedeljak. .prvo je rekao ne stize danas pa ce u utorak, da bi u utorak rekao da nije stigao pa ce u sredu, u sredu se nije javio na telefon ceo dan da bi se u cetvrtak javio i rekao da je poslao u 14h(dva dana pre toga rekao da njegova posta radi do 13h) i da su mu rekli da nece stici u petak nego u subotu. .. zovem postu, nema nikakvog paketa. . plus je rekao da nema viber a online je svako malo. .. jaaako mutan lik
Istina je da sam odlagao sto se tice posiljke i nisam nikako mogao da nadjem vremena da odem u postu.. Posta radi do 14h, ne secam se da sam rekao da radi do 13h posto sam 3 puta menjao telefon u ovoj nedelji.. ali moguce da se sam se zeznuo.. nisam mogao do tad da dodjem jer je uvek guzva a nemam vremena da cekam. Bio sam u cetvrtak i dosao sam malo posle radnog vremena i nisam mogao da posaljem pa sam rekao coveku da ce stici u subotu jer sam mislio da cu sutra poslati.. i nisam hteo da izgubim kupca kao sto mi se desavalo kad zakasnim i to su bile smesne cene za dukseve, dosta vise su placeni nego sam ih prodavao jer nikad nisu noseni i nece biti, medjutim komsija me je zamolio ako imam za njegovo dete neke stvari jer sam mu i pre po nesto davao pa sam dao ovo sto sam trebao da posaljem i jos neke stvari jer znam kako zive... i nisam znao sta da kazem coveku... tako da mi je poslao poruku u subotu i rekao da nece ni pokupiti paket ako sam uopste poslao. Ne bih da se pravdam jer znam sta sam uradio ali nisam nikako nalazio vremena za slanje i imao sam jako losu organizaciju, moja je greska koja se vise nece ponoviti.. a sto se tice vibera bukvalno sam ga pre 2 dana instalirao i on to zna jer je verovatno dobio notfikaciju da sam pokrenuo viber, pa sad kao ajde i to da doda na sve jer je vec besan na mene a i ima razloga da bude .. radim celu noc i dan, nemam cak vremena ni za spavanje.. sve u svemu zasluzena negativna, ja se stvarno izvinjavam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.