slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Adidas patike BREAKNET K FY9504 WHITE br 39,5

3.300 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
135
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vlada
Član od 29.08.2021.
Svi oglasi

Prelepe odlicne Adidas BREAKNET K FY9504 WHITE patike broj 39,5 / ORIGINAL bez ikakvih ostecenja, veoma malo nosene.

US 6,5 UK 6 duzina unutrasnjeg gazista 25 cm.

Made in Indonesia.

 

Karakteristike Adidas Patike Breaknet K BG FY9504 Kategorija: Plitke patike Pol: Za dečake Brend: Adidas Uzrast: Za decu Namena: Lifestyle Boja: Bela Adidas je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal košarku trčanje kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće Impossible is nothing a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar Adidas Top Ten Adidas Beckenbauer Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost ClimaHeat ClimaCool su samo neke od njih.

 

Za sva dodatna pitanja mozete me kontaktirati preko KP poruka ili na broj 065/6171649 radnim danima posle 16 h ili vikendom bez ogranicenja.   
POGLEDAJTE I MOJE OSTALE OGLASE! ! !  
(kliknite na "Svi oglasi")

 

ID Oglasa: #156508328
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.