slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

- Električni sušač obuće sa ozonizatorom

5.700 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
15
1
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix online
Član od 11.12.2018.
kp izlog
KONTAKT: 065 227 56 32

 

Ovlaživač i Deodorizator Ovlaživač cipela poseduje ugrađeni O3, posebno dizajniran za dezinfekciju obuće. Konstantna temperatura brzih sušača za cipele štiti cipele i pruža zdrav i udoban dom za vaše stopalo. Takođe poznat kao električni sušač za radne čizme, sušač za skijaške čizme, sušač za bejzbol čizme, sušač za sportske čizme, sušač za putne čizme itd.

 

Grejanje na konstantnoj temperaturi i Brzo Sušenje, Bez Buke YOUNUO IET Sušač za Cipele, kako bi se izbeglo vlaženje obuće koje postaje leglo za neprijatne mirise, brzo sušenje je veoma važno. To je novi 360° Sušač i Dezodorizator za Cipele Sa Tajmerom, sa ugrađenim grejačem i filmom za brzo sušenje. Možete odabrati četiri vremenska podešavanja od 30-60-90-120 minuta kako biste brzo osušili svoje cipele i čarape bez ikakve buke, pružajući topao osećaj vašoj deci i porodici tokom zime.

 

Rad na 5V je siguran i pouzdan Ovaj sušač za cipele je novi tip pametnih grejnih uložaka koji mogu olakšati vaš život. Rad je veoma jednostavan, kao korišćenje funkcije dodira mobilnog telefona - dovoljno je da dodirnete panel sa funkcijom svojim prstom kako biste ga aktivirali. Radi sa 5V naponom što ga čini veoma sigurnim i pouzdanim deodorantnim sušačem za cipele.

 

Automatska kontrola temperature Sušač čizama je veoma elegantan, ergonomski dizajniran i svestran prenosivi sušač za ski čizme koji je lako prenosiv i kompaktan za lako korišćenje. Možete ga staviti u cipele da brzo i efikasno osušite svoje čizme i cipele, eliminisavši neprijatan miris u njima. Takođe, možete staviti čarape na ovaj grejač za cipele da zagrejete cipele i čarape. Sušač čizama i cipela koji možete držati u svojoj torbi u svakom trenutku kada ste van kuće, dok ste na izletu, vežbanju ili putovanju.

 

Saveti, Politika Nakonprodajnih Uslova Brzo i lako osušite svoje čizme ovim sušačem za čizme i cipele. Ne brinite zbog toga što su vaše čizme mokre i neprijatne, možete uživati u povratku bez problema. Naša garancija kvaliteta je jedna godina, sve dok nije uzrokovana ljudskim faktorom, može biti vraćena ili zamenjena besplatno. Nije preporučljivo kupovati potpuno natopljene i kapanje cipele da se osuše.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #164279877
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.