Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Knjige > Tinejdž i knjige za decu

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

novogodišnja čarolija u gradu i selu i zaboravljeni irvas

200 din

Vrbas
Kao novo - nekorišćeno
2.694
10
pre 36 dana
Goran
Član od 06.11.2011.
Svi oglasi

Cena za jednu knjigu je 200 RSD za kupljeni komplet od sve tri knjige cena je samo 450 dinara(150 dinara po knjigi)

Edukativni, kreativni i zabavni sadržaj je nešto najbolje što jednom mališanu može pružiti knjiga. To je ono što će dete dobiti u ovoj knjizi sa nalepnicama, pomoću koje će se igrati i učiti. Magija Deda Mraza, irvasa, ukrasa, jelke, vatrometa i svega što čini da najmlađi, ali i odrasli, obožavaju Novu godinu predstavljena je vrcavim sadržajem i ljupkim ilustracijama. Pozivamo vas da se sa nama radujete praznicima i životu. A pošto je Nova godina vreme poklanjanja, od nas ćete dobiti i sličice! Srećna vam Nova godina!

 

Gde ćemo za Novu godinu? Pridružite se našim drugarima koji u ovoj šarenoj, zabavnoj i poučnoj knjižici idu na (selo ili grad) za praznike. Dok čitamo i lepimo sličice, doživećemo čaroliju Nove godine na selu, na čistom vazduhu i u prelepoj prirodi ili u gradu. Ovde ćete pronaći mnogo ideja koje će detetu učiniti boravak magičnim i nezaboravnim. Od igara na snegu, preko ideja za pravljenje novogodišnjih ukrasa, do mesta koja su najzabavnija za praznike. Ovo je idealan novogodišnji poklon jer ne postoji dete koje ne uživa u prazničnoj čaroliji i igrama na snegu

 

Deda Mraz se veseli i peva „ Ho, ho, ho! ''. Spakovao je poklone, napunio sanke i spreman je da obraduje decu. Ali, na svoj daleki put on ne ide sam. Potrebni su mu irvasi. A šta se dogodi kada nema Rudolfa, važnog irvasa svetlećeg nosa? ! Pročitajte u ovoj ljupkoj i šarenoj knjižici šta se zapravo dogodilo Rudolfu i uživajte u divnim slikama zemlje Laponije i njenih stanovnika. Ova knjiga je prijemčiva dečijem duhu, punom čistote i lepote maštanja jer dokazuje da je čarolija moguća. Zato ne zaboravite da zamislite želju u ponoć!  

 

Božić Nova godina Deda Mraz sneg zima prvi januar sanke

ID Oglasa: #78822157
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.