slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

BALENCIAGA Track novi model 2024

11.750 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
152
4
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Kod Tome Dabome
Član od 24.12.2020.
Svi oglasi

Novi Standard U Udobnosti i Stilu - Patike Za Svakodnevne Pustolovine!
Nova kolekcija!

Slikano uživo!

Ukoliko tražite patike koje ne samo da izgledaju fantastično, već i pružaju vrhunsku udobnost, na pravom ste mestu! Naše najnovije patike donose revolucionarnu udobnost uz apsorpciju vibracija, zahvaljujući inovativnim PU tehnologijama, koje su spojene sa najnovijim dizajnerskim i modnim trendovima za 2024. godinu.

Besplatan Bonus: Svaka kupovina dolazi sa GRATIS ulošcima!

Cena: Raspon od 11,750 do 13,990 dinara, pružajući vam izvanrednu vrednost za vaš novac.

Ključne Karakteristike:

  • Neprevaziđena Udobnost: Ubrizgana oblikovana pena osigurava savršenu apsorpciju udaraca i udobnost pri hodanju.
  • Otpornost Na Habanje: Spoljni deo od eko kože i mrežastog debelog platna garantuje dugotrajan životni vek vaših patika.
  • Propuštanje Znoja: Mikromrežasti prozračni materijal omogućava vašim stopalima da dišu tokom celog dana.


Širok Izbor Boja: Od klasičnih crnih do hrabrih narandžastih ili romantičnih roze, naša kolekcija nudi raznolikost koja odgovara vašem stilu.

 

Neka vaši koraci budu udobni i stilizovani. Osvježite svoju kolekciju patika danas i budite spremni za svaku avanturu koja vas čeka!



Ukoliko ne odgovara mozete odmah vratiti! (ukoliko je bez tragova koriscenja)


Zašto baš kod nas?

  1. Najkonkurentnije Cene: Naša predanost kvalitetu ne znači kompromis sa cenom. Obećavamo najpovoljnije cene na tržištu, tako da ne morate da žrtvujete kvalitet zarad niže cene.
  2. Inovacija u Praksi: Naša posvećenost inovacijama znači da ne samo da pratimo trendove, već ih i postavljamo. Naši proizvodi su rezultat tehnološkog napretka i konstantne želje da unapredimo vaše iskustvo u kupovini.
  3. Personalizovana Korisnička Usluga: Kada kupujete kod nas, postajete deo naše porodice. Naša posvećenost korisničkoj usluzi znači da smo tu da vam pružimo podršku i rešimo sve vaše potrebe i zahteve.
  4. Reputacija Kao Obećanje: Gradimo reputaciju pouzdanog brenda koji brine o svojim kupcima. Naša doslednost i integritet su temelji na kojima gradimo dugoročne odnose poverenja sa našim kupcima.
  5. Partnerstvo Za Budućnost: Kod nas, štedite danas, gradite sutra. Naš program lojalnosti nudi više od kupovine - nudi dugoročnu vezu, dodatne popuste i ekskluzivne pogodnosti za naše verne kupce. Jer vaša vernost znači sve, kao što i vaša budućnost zaslužuje najbolje.

⚠️ Nudimo jeftinije od najjeftinijeg! ⚠️

 
Lično preuzimanje uz prethodni dogovor u Smederevu ili Beogradu (blok 70)!

ID Oglasa: #164958115
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.