slika
slika
slika
slika
1 od 4

Nike Air Max 90

7.999 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
68
0
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Kod Tome Dabome
Član od 24.12.2020.
Svi oglasi

Za sve ljubitelje vrhunskog stila i udobnosti, Nike Air Max 90 u crno-beloj kombinaciji su neosporno vaš najbolji izbor! Evo zašto:

  1. Ikoničan Dizajn: Sa svojim prepoznatljivim siluetama i čistim linijama, ovaj model donosi suptilnu eleganciju i vremešnu privlačnost koja se nikada ne izlazi iz mode.
  2. Neupadljiv, Atraktivan Kontrast: Crno-bela kombinacija nije samo klasična, već i neodoljivo privlačna. Svaki korak će biti izjava stila.
  3. Neprevaziđena Udobnost: Zahvaljujući legendarnom Air Max sistemu, ovi Air Max 90 pružaju ne samo izgled već i udobnost koja će vas oduševiti iznova i iznova.
  4. Univerzalna Nosivost: Savršeno se uklapaju uz svaki outfit, od opuštene svakodnevne garderobe do elegantnih kombinacija za večernje izlaske.
  5. Pouzdana Kvaliteta: Nike je sinonim za kvalitet, pa možete biti sigurni da ćete sa ovim parom dobiti trajnu vrednost.
  6. Autentičnost Garantovana: Svaki par Nike Air Max 90 dolazi sa QR kodom koji omogućava proveru autentičnosti direktno od Nike-a. Vaša sigurnost je na prvom mestu!

    Zašto baš kod nas?

    1. Najkonkurentnije Cene: Naša predanost kvalitetu ne znači kompromis sa cenom. Obećavamo najpovoljnije cene na tržištu, tako da ne morate da žrtvujete kvalitet zarad niže cene.
    2. Inovacija u Praksi: Naša posvećenost inovacijama znači da ne samo da pratimo trendove, već ih i postavljamo. Naši proizvodi su rezultat tehnološkog napretka i konstantne želje da unapredimo vaše iskustvo u kupovini.
    3. Personalizovana Korisnička Usluga: Kada kupujete kod nas, postajete deo naše porodice. Naša posvećenost korisničkoj usluzi znači da smo tu da vam pružimo podršku i rešimo sve vaše potrebe i zahteve.
    4. Reputacija Kao Obećanje: Gradimo reputaciju pouzdanog brenda koji brine o svojim kupcima. Naša doslednost i integritet su temelji na kojima gradimo dugoročne odnose poverenja sa našim kupcima.
    5. Partnerstvo Za Budućnost: Kod nas, štedite danas, gradite sutra. Naš program lojalnosti nudi više od kupovine - nudi dugoročnu vezu, dodatne popuste i ekskluzivne pogodnosti za naše verne kupce. Jer vaša vernost znači sve, kao što i vaša budućnost zaslužuje najbolje.


    Kontaktirajte nas odmah da rezervišete svoj par!
    Rok za reklamaciju 5 dana.
    Troškove povraćaja robe snosi kupac!

ID Oglasa: #164958565
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.