slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Starke Getdigital sa periodnim sis. UNISEX 38 rezz Bojana

2.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
21
0
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Enci
Član od 07.01.2022.
Svi oglasi
Nove. Extra fora. Unisex
Tekst sa neta:
Patike Periodic Table imaju klasičan dizajn patika: đon sa širokom belom ivicom, gumeni poklopac, materijal do gležnja i 8 petlji za pertle. Mogu se kombinovati sa skoro svim i potpuno su uniseks. Periodični sistem elemenata je odštampan (na engleskom) oko područja pete i stopala.
* * Odricanje od odgovornosti: Ne tvrdimo da su ove cipele pogodne za nošenje na ispitima iz hemije ; )! Ako ih ipak nosite na ispitu iz hemije, javite nam kako ide! Pored periodičnog simbola i njegovog imena, videćete i atomski broj i atomsku težinu (pa možda ne biste trebali da ih nosite na ispitima iz hemije! ). Poklopac prikazuje naslov i objašnjenje sistema. Za oblik i uredan dizajn, sistem je malo odsečen na ivicama. Dakle, iako možda nisu sasvim pouzdani na ispitima, uvek se možete osloniti na njih kao na veoma kreativne i cool cipele za štreberke! Kao ljubitelji patika, uvereni smo da se mogu nositi tokom cele godine, teoretski čak i u snežnim olujama!
ID Oglasa: #166103458
Informacije
Pod "svi oglasi" pogledajte ostale moje oglase.



Moze uplata na tekuci racun-manja postarina.



Novi članovi, članovi sa negativnim-prvo uplata.



Nemojte očekivati nov artikal, ali najjeftinije su cene. Mogucnost licnog preuzimanja ili poštom.



Baterije, sijalice ne idu sa igračkama. Artikle operite.



Poštarinu plaća primalac, tj kupac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.