slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Cool Moon i Pegia čizme

9.000 dinFiksno

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2.567
19
pre 11 dana
Aleksandar Aleksic
Član od 31.10.2010.
Svi oglasi

Spoljni materijal: Prava koža i pravi antilop
Unutrašnji materijal: Prava ovčija koža (vuna)
Visina đona: 2-3 cm
Visina čizme: 17 cm

Cool Moon čizme od ovčije kože čuvaju vaše noge toplim, ali ne i znojnim zahvaljujući prirodnoj vuni. Njihova prozračnost sprečava pojavu mirisa i bakterija. Zahvaljujući lanolinu u vuni, ona leči crvenilo i iritacijuna vašim stopalima.

Ove čizme od ovčije kože dizajnirane su za hladne klimatske uslove. Mogu se nositi i po kišnom i snežnom vremenu. Međutim, uprkos visokoj otpornosti na kišu i sneg zbog svoje strukture od prave ovčije kože preporučujemo da je ne izlažete kiši i snegu duže vreme.

Budući da je unutrašnjost proizvoda prekrivena vunom, mogla bi malo stisnuti vaše noge na početku. Nakon nekoliko nošenja, ovčija koža će preuzeti oblik vašeg stopala. Pri odabiru veličine, preporučujemo da uzmete standardnu veličinu koju obično nosite.

Proizvod je veoma lak za čišćenje. Možete ga obrisati blago vlažnom krpom i ostaviti da se osuši na sobnoj temperaturi. Zatim ga možete blago četkati kako biste ponovo dobili izgled antilopa. Držite ga dalje od izvora toplote kao što su radijatori.

Cena:   10500din
Kontakt telefon:0695116785 i KP nalog

Postarinu placate Vi

ID Oglasa: #155915266
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.