slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Moschino antilop kožne čizme, original

19.500 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
219
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Petisa
Član od 27.11.2013.
Malo nošene atraktivne Moschino kožne čizme, original kao i sve moje stvari. Linija Moschino Jeans. Izrađene su od ljubičaste prevrnute kože ( prave), sa neobičnom teksturom. Broj je 37, gaziste je 24,5-25cm, stikla 9,2cm. Tragovi koriscenja su rekla bih minimalni, na jednoj peti. Visina od pete do vrha 36,5cm, sirina u zoni zgloba 13cm, sirina na vrhu 16,5cm.
Kuoujete ih u originalnoj kutiji, sa fotografije.
Na mom profilu imate dosta odevnih predmeta ovog izuzetnog brenda, posto je Moschino jedan od mojih omiljenih brendova. Takođe imate dosta aksesoara, torbi/ obuce/ nakita razlicitih, savrsenih, uglavnom italijanskih brendova ukljucujuci i high-end brendove poput Dolce&Gabbane, Gucci, Escada, Feraud, Prada, GFFerre, Etro i sl.
Na profilu je aktuelno veliko snizenje zbog preseljenja. Ukoliko imate neki omiljen predmet kod mene, a nije snizen, pisite ( mozda se dogovorimo).
ID Oglasa: #153521708
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.