slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

KYBUN Basel Onyx Black ~ 41

80 €Fiksno

Inostranstvo
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 14 dana
Odgovara na 72% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Better(Run Away)While.you.can
Član od 18.09.2011.

Elastična Patika poznatog i jako skupog Švajcarskog Brenda KYBUN će vas oduševiti. Patike koštaju trenutno na sajtu KYBUN oko 300Eura. .Baš kao na trampolini, u njima imate Opuštajući Efekat treninga. . Elastični Specijalni Đon istovremeno trenira i rasterećuje Vaša Stopala, Kolena i Vaše telo. Obujte KYBUN patiku, počnite Šetati ili Trčati i moći ćete uživati ​​u jedinstvenom osećaju i iskoristiti prednosti ovih patika.

 

Tehnologija senzora stopala Elastični Đon omogućuje stopalu da oseti svaki detalj tla, što stimuliše receptore stopala koji unapređuju Vaše zdravlje.

 

Đon od Vazdušnog Jastuka Kybun patika je napravljen od posebno razvijenog višekomponentnog poliuretana (PU) u kojem su zarobljeni milioni vazdušnih mehurića koji omogućavaju optimalnu amortizaciju. Pritisak stopala ravnomerno je raspoređen, a prenos snage optimizovan. Broj patika 41 sa gazištem 26.5CM

                                         

ID Oglasa: #165975317
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.