slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Kožne Andrew Stevens sandale s trakama oko članka

3.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
0
pre 10 dana
Mari
Član od 21.04.2021.
Svi oglasi

Nove, nikad nošene sandale.  

Kupljene u Njujorku, brenda Andrew Stevens koji nudi samo najfiniju obuću, dizajniranu od strane dizajnera baziranih u Italiji.

 

Elegantne, crne sandale, visokog stila.  

 

Broj 11 po americkom standardu, odgovara velicini kao broj 40.

 

Mogu se licno preuzeti u Novom Sadu ili Beogradu, za druge gradove slanje postom (moze kao cc paket  uplatom na racun gde se postarina placa 200 din) 

 

"Koristeći bogate materijale, predivne boje i posvećujući neverovatnu pažnju detaljima, Andrew od Andrew Stevens postavlja standarde na tržištu dizajnera pružajući glamur, visoki stil i beskrajni kvalitet. Andrew od Andrew Stevens neprestano raste i bio je predstavljen u nekim od vodećih magazina današnjice. Naše finom izrađene cipele mogu se naći u brojnim specijalizovanim i robnim kućama širom zemlje. Dok naša kompanija raste, radujemo se predstavljanju uzbudljivih novih opcija koje će uskoro doći na tržište, kako u Sjedinjenim Američkim Državama, tako i širom sveta. "

 

https: //www. andrew-andrewstevens. com/pages/about-us

ID Oglasa: #166194876
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.