Od svega po nešto

Beograd

Član od: 11.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljena papucica za usisivac, placena 1500 dinara, pukla posle nekoliko usisvanja. kad sam pogledao sta je ustanovim da je ista pokidana vec jedno i krpljena, te je ponovo pukla. AKo se nesto prodaje onda se proveri u kakvom je stanju to, a da je popravljana vec nije navedeno. Sada mogu da je bacim. Negativna ocena i sugestija da se proveri ono sto se prodaje
Polovna papupča je poručena 30.11,2020 godine, preuzeta dan posle, a negativna ocena ostavljena nakon 36 dana upotrebe. Takođe, ocena je data suprotno pravilniku sajta Kupujem prodajem, nakon 30 danaod datuma komunikacije kada je i poručen proizvod, a u ovom slučaku negativna ocena je data nakon 36 dana upotrebe polovnog proizvoda. Po odgovoru Administracije sajta Kupujem prodajem trebali smo da se ne javimo nakon 30 dana kupcu, jer tada nebi mogao da ostavi negativnu ocenu na kupljeni proizvod. Zaista, prvo nefer ocena nakon 36 dana, kao i velika neprofesionalnost sajta Kupujem prodajem, jer im je sistem takav, da nakon 30 dana nekomuniciranja niko ne može da Vam ostavi negativnu ocenu, a ako se javite posle 30 dana i odgovorite kupcu na fer način, onda sistem odblokira davanje negativne ocene. to znači da neko posle 2 godine moze da Vam ostavi negativnu ocenu na polovan proizvod koji je koristio. A pravilnik nalaže da nakon 30 dana nekomuniciranja, ne može. zato pamet u glavu, ne budite fer pa da se javite i odgovorite Vašem kupcu kao ja, nego iskoristite neprofesionalnost pravilnika Administracije KP i nikako se ne javljajte nakon 30 dana nekomunikacije i nećete dobiti negativnu ocenu, a sve zbog dvosmislenog pravilnika i rupa u pravilniku. Zaista nefer, jer neka nepravilnost proizvoda se vidi ubrzo a ne nakon 36 dana fizičkog rabljenja sporne polovne papuče. Korisnik je isto tako mogao sam da je polomi i ko zna kako upotrebljava, jer papuča za usisivač i služi za fizički rad. Zaista jako neprofesionalno, negativna ocena za KP Administraciju!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.