slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

OXFORD STREET PARIS vrhunska bunda

1.500 din

Vranje
Korišćeno
Dostupno odmah
667
4
pre 15 dana
Odgovara na 20% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Slavoljub Kostic 063/148-22-36
Član od 26.09.2010.
Svi oglasi

OXFORD STREET PARIS vrhunska bunda donesena iz Nemacke original 100%. Made in France. Bundica je u ODLICNOM stanju kao na slikama. Prelepog modernog izgleda i neverovatne udobnosti, veoma laka , a ipak topla, pa je odlicna za predstojece hladnije dane, BRUTALNA i NEUNISTIVA, a ponovo prelepa. Evo nekih dimenzija: duzina rukava od ramena 60 cm, kada je podavijeni rukav kao sto se vidi na slikama, a 64 cm ceo, sirina ramena 47 cm, obim grudi 104 cmi duzina bundice 69 cm. Za ostale informacije me kontaktirajte.

Pogledajte ostale moje ponude originalnih prelepih modela.  
Postovani kupci se mole da pre porucivanja obrate paznju na robu koju porucuju jer se ista roba NE reklamira. Sva roba je polovna i NE podleze reklamaciji. Za sve dodatne informacije i fotografije me kontaktirajte.

ID Oglasa: #136930603
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.