slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

AKCIJA PLIŠASTI OGRTAČ SA Kapuljačom-Huggle Hoodie-DUKSERICA

1.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.540
18
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba online
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 A K C I J A  ! ! ! ! ! !             ****  P O N O V O  U  P O N U D I ****  

 

TRENUTNO DOSTUPNE BOJE :

CRNA.

KARIRANA,

ŠARENA 

NOVO - KARIRANI MODEL   ! ! !

UNIVERZALNA - JEDNA VELIČINA,  

AKCIJA DO 15.12.2023 - Završena

Boje : SIVA,   PLAVA , ROZE ,     - RASPRODATO !  

Težina : 760 gr - 0,76 Kg 

Huggle Hoodie najudobnija dukserica prevelike veličine  koja kombinuje toplinu udobnog ćebeta sa udobnošću vašg omiljenog duksa. Napravljen od ultra mekog flisa i podstavljen vrhunskom toplotom 

Jedna od najmekših, najluksuznijih tkanina za ćebad na svetu sa vrhunskim zagrevanjem i udobnošću. Transformiše u najudobniju veliku duksericu sa kapuljačom na svetu koja vas drži u potpunosti u toplom od glave do pete.

Reverzibilan je tako da možete da izaberete način koji vam najviše odgovara. Osim toga, tu je čak i veliki, prostran džep za držanje onoga što vam treba pri ruci. Ostanite opušteni u kući, udobno dok ste na kauču i udobno kada želite da legnete.

 

**Dukserica,

**Duks

**Duks - ćebe

 Huggle Hoodie,  Ултра плишасти огртач са капуљачом, премиум руно, и, како је виђен на ТВ-у Представљамо Хуггле Хоодие ™ - Huggle Hoodie, Ultra Plush Hooded Blanket Robe, Premium Fleece, Blue, As Seen on TV
Узели смо најмекшу, најлуксузнију покривачку тканину на свету и обложили је врхунском топлином и удобношћу. Затим га је трансформисао у најудобнију светску мајицу са капуљачом на свету која вас чини потпуно пријатним и топлим од главе до пете.

То је реверзибилно, тако да можете одабрати који начин се вама највише допада. Уз то, постоји чак и велики, пространи џеп да вам све што требате буде при руци. Останите опуштени око куће, удобно док сте на каучу и лежите кад желите да легнете. Само га натакните и хладноћа је нестала!
Introducing Huggle Hoodie™

Unisex

Хуггле Хоодие? Најудобнија превелика капуљача на свету која комбинује топлину пријатног покривача са удобношћу ваше омиљене капуљаче. Направљено од ултра меког флиса и обложено врхунском удобношћу шерпе која загрева! Хуггле Хоодие? је једна величина погодна за све да вам буде пријатно и топло од главе до пете! Реверзибилан је тако да можете одабрати свој омиљени изглед. Постоји чак и велики, пространи џеп да вам буде при руци оно што вам треба! Без обзира да ли се опуштате на каучу, бавите се неким пословима или напољу навијате за свој омиљени тим, Хуггле Хоодие? угрејаће вас и наздравити! Само га натакните и хладноћа је нестала! Хуггле капуљача, ултра плишана капуљача, као што се види на ТВ карактеристикама:
Направљен од ултра меког флиса и обложен грејањем, удобност , Једна величина стане довољно пространо да вас покрије од главе до пете
Изузетно велика капуљача чини вашу главу удобном и топлом
Велики, пространи џеп да вам буде при руци оно што вам треба
Реверзибилно - Изаберите који начин се најбоље осећа за вас
Пере у машини
Доступно : tv - reklamirani artikal

 

Huggle Hoodie Ultra-Plush Soft and Warm Blanket Hoodie Collections

 

ID Oglasa: #102791562
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.