slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kabanica za decu i odrasle

350 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
29
2
juče
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Tedy Shop Srbija
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Kabanica za decu i odrasle - tvoj najbolji saveznik u svim vremenskim čarolijama!   Dostupna u raznobojnim tonovima, ova praktična kabanica čini neophodan dodatak svakom danu.

Zaštita od kiše, snega, vetra - ova kabanica je spremna za sve izazove!   Dostupna i za najmlađe i za one koji su malo stariji, ova čarobna kabanica prekriva celo telo i glavu, čuvajući vas suvim i toplim u svim vremenskim uslovima.

Kabanica za decu i odrasle lagana i jednostavna za nošenje, savršena je za naše školarce - kada se sklopi, zauzima malo prostora u rancu, gotovo kao jedna mala sveska!

Obezbedite svojoj deci udobnost i sigurnost, a sebi olakšajte sve vremenske neprilike uz našu kabanu.  
POGLEDAJTE SVE NAŠE OGLASE NA KP IZLOGU: https: //tedyshop. kpizlog. rs

 

Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda. Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,

Kontakt telefon primaoca.

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova. Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.

 

ID Oglasa: #162568359
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.