Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Odeća | Dečja > Devojčice | Suknje i haljine

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Decije svetlece suknje haljine sa led diodama za decu

1.200 dinFiksno

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
5.883
72
pre 13 dana
Ćomy
Član od 29.09.2017.
Svi oglasi
-----Trenutno na stanju jedna  crvena suknjica sa raznobojnim lampicama. (I zvezdicama). Jedan komad.
 saljem sliku /video po potrebi. -----
 Svi modeli tj boje imaju sitne zvezdice na sebi , pored raznobojnih dioda, i materijal, tj til je u vise slojeva. Treba paziti da deca ne diraju sama baterije, koje same po sebi mogu biti opasne. (Opasnost od gutanja i sl).  
Fenomenalna atrakcija za male princeze-svetlece suknjice sa raznobojnim led diodama. Za specijalne, a I svakodnevne aktivnosti I povode: rodjendane, proslave, igraonice I sl. Materijal je til.   Lepo sijaju I po danu, a pogotovo po prigusenijem svetlu. Devojcice se odusevljavaju ovim haljinicama, ne mogu biti neprimecene. Naravno, mogu se I prati, ali je potrebno malo strpljenja dok se ne izvuce prekidac sa zicama na kojima su diode. Dostupne u vise boja, pitati za trenutno stanje.   Suknjice su rastegljive u struku, duzina je 28-29 cm. (Znaci jedna velicina ), pa mogu odgovarati uzrastima od jedne godine pa do 7-8 godina, zavisno od visine, kilaze itd. Suknja je namenjena za nosnju preko nekih npr. helankica, jer je prilicno providna/prozirna. . Imam u ponudi i svetlece mindjuse, koje mozete pronaci na mojim oglasima. Na vise stavki , istih ili razlicitih, ici ce i popust. Tu sam za sva pitanja, slobodno pozovite.
 Pogledajte i ostale moje oglase klikom na opciju Svi oglasi, mozda se nadje bas nesto za vas.
ID Oglasa: #114880680
Informacije
Preferiram kontakt preko KP poruka, sa registrovanim clanovima, radi obostrane bezbednosti, kao i zbog medjusobne ocene. Pogledajte sve moje oglase, imam lep izbor satova, prstenja, nakita od plemenitih metala, penkala, i ostalog , skoro sve na mojim oglasima je iz lične kolekcije, rasprodajem. Slanje Postexpress ili lično preuzimanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.