slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Muška kožna jakna MONTEGO br. 54-ZA SVA GODIŠNJA DOBA!

7.700 din

Ivanjica
Korišćeno
Dostupno odmah
589
1
danas
Zoran
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi

Vrhunska kožna jakna, srednje dužine, skupocenog nemačkog brenda MONTEGO. Lice jakne je od najkvalitetnije, prirodne, tanje, glatke nappa kože od telećeg boksa u crnoj boji. Postava je od proštepanog platna mešavine poliamida i acetata i blago je futrovana. Jakna ima i uložak sa krznenom kragnom i futrovanim delom trupa, koji se po potrebi skida, a i može se nositi samostalno, kao prsluk jer ima dva džepa i metalni zip. Pored dosta džepova i kopčanjem sa metalnim rajsfešlusom bez preklopa, jakna je bezmalo univerzalna!  Klasičnog je kroja, uvek moderna, pogodna za sve prilike! Obzirom na sve gore navedeno jakna može da se nosi tokom cele godine.
Engleska veličina jakne je br. 44, po meni čista 54-orka za niže osobe ( od 165 do 178 cm ) i od 90 do 105 kg, ali sledite mere:
-Ramena: 56 cm
-Pazuh: 65 cm
-Rukavi od ramena: 59 cm
-Rukavi od pazuha: 45 cm
-Poluobim u dnu: 62
-Duzina 73 cm.
 Jakna je u odličnom stanju, kao što se vidi na slikama. Kvalitet vrhunski. UNIVERZALNA!  Vredi joj prsluk-uložak pola para!

ID Oglasa: #139214509
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.