slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

muska kožna jakna Tailor & Son, vel. XL

2.800 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
299
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novica
Član od 21.04.2016.
Svi oglasi
Prelepa muška kožna jakna poznatog modnog proizvođača  Tailor &Son. Original. Za sve vremenske uslove (jesen- zima- proleće). Tamno braon boja. Stanje jakne je prikazano na slikama (bez skrivenih mana). Vrlo kvalitetna koža. Zakopčavanje rajfešlusom. Jakna je izuzetno prijatna za nošenje. Velicina jakne je XL (veličinski broj 54). Bez mana i oštećenja (stanje jakne je prikazano na slikama).
Da ne bude zabune, dimenzije jakne su:

širina ramena 52 cm
širina jakne 64 cm
dužina jakne 82 cm
dužina rukava (od ramena 565  cm i od pazuha 45 cm).
ID Oglasa: #163127696
Informacije
Slanje paketa iskljucivo postom-postexpres. Moguce (preporucljivo) licno preuzimanje. Pročitajte pažljivo tekst i pogledajte slike u punoj veličini, potrudili smo se da vam sto bolje dočaramo izgled samog predmeta tako da bez greške vidite sta dobijate. Kupovinom artikala iz 12 i vise oglasa popust 50% na ukupan iznos.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.