slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Muška kožna jakna TRAPPER br. 50-TOP PONUDA!

13.990 din

Ivanjica
Korišćeno
Dostupno odmah
455
3
juče
Zoran
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi

Vrhunska, muška, kožna jakna poznatog nemačkog megabrenda TRAPPER. Lice jakne je od najkvalitetnije, meke, glatke, jagnjeće nappa kože u crnoj boji. Postava je od poliakrilnog platna u predelu torzoa narandžaste boje i poliestera za rukave i futrovana je. Jakna je klasičnog kroja, nešto duža, sa kopčanjem pomoću dugmadi. Ima dva vertikalna džepa spolja za šake i nekoliko višenamenskih džepova iznutra za razne namene. Takođe jakna ima i dodatni krzneni uložak na kožnoj podlozi po obodu i kragni koji se po potrebi skida. Jednostavna, a moderna namenjena je za svaku odevnu kombinaciju, ali posebno elegantnu!
Evropska veličina jakne je br. 25 ( u pitanju je međubroj koji odgovara veličini 50 ), zato dobro partite mere:   
-Ramena: 56 cm
-Pazuh poluobim: 60 cm
-Rukavi od ramena: 62 cm
-Poluobim u struku: 60 cm
-Duzina od kragne: 82 cm
Jakna je namenjena za prelazne periode i zimu, generalno za hladnije vreme. Nošena je, ali je odlično očuvana. Perfektna jakna u svakom pogledu, jer je u pitanju najkvalitetnija anilinska jagnjeća nappa!
Uostalom slike same govore. . . . . A mislim i da je mnogo lepša u prirodi. . . Top ponuda!

ID Oglasa: #139214566
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.