slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Muška kožna jakna TRAPPER br. 54-KLASA!

6.600 din

Ivanjica
Korišćeno
Dostupno odmah
707
7
pre 9 dana
Zoran
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi

Odlična kožna jakna srednje dužine, megabrenda TRAPPER, doneta iz Nemačke. Lice jakne je napravljeno od najkvalitetnije, meke brušene kože u nekoj varijanti braon boje ( umbra, tamnosivi bež, koji vuče na braon ). Naličije je od proštepanog platna mešavine poliestera i viskoze u braon-maslinastoj nijansi i futrovana je. Jakna je klasičnog kroja, jednostavna i neprolazna, sa kopčanjem rajsfešlusom i dva spoljnja kosa džepa za šake sa zipovima, kao i tri ravna, unutrašnja za razne namene. Unutrašnji deo kragne je postavljen glatkom kožom u tamno braon boji. Po bokovima ima kaiševe za dodatno stezanje po hladnom vremenu. Rukavi na poziciji laktova su ojačani štepovima. Univerzalna jakna koja može da se upari u skoro svim varijantama odevanja!
Evropska veličina jakne je br. 54, a mere su sledeće:
-Širina ramena:  54 cm
-Poluobim pazuha:  66 cm
-Poluobim u dnu:  60 cm
-Rukavi od ramena:66 cm
-Duzina od kragne: 68 cm
Brendirana jakna, savršeno očuvana, ekstra kvalitetna! Idealna za sve vremenske prilike, praktično može da se nosi tokom cele godine!

ID Oglasa: #138588451
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.