slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Muška kožna vintage jakna CRUSE br 56- VELIKA! NOVA!

8.500 din

Ivanjica
Korišćeno
Dostupno odmah
276
1
pre 7 dana
Zoran
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi

Velika vrhunska kožna jakna nemačkog brenda CRUSE. Lice jakne je napravljeno od najkvalitetnijeg, laganog, mekog kozjeg velura ( što mi zovemo jelenska koža ) u svetlo oker boji. Naličije je od vrhunskog kariranog platna od poliestera u sličnoj nijansi. Jakna je klasičan vintage-bomber model, jednostavna, a vrhunska, sa produćenim V izrezom, kopčanjem pomoću dugmadi, ima rendere od tekstila na kragni i obodu, a kožne rendere u dnu, po bokovima! Takođe ima dva kosa spoljnja džepa za šake i jedan ravan mali u visini grudi koji se kopčaju dugmadima. Iznutra ima dva ravna džepa za razne namene. Ekstrakvalitetna jakna, uvek moderna, o brendu da ne trošim reči. Ide uz sve modne kombinacije, tj. može da se nosi i u ležernoj i u svečanoj varijanti odevanja!  
Naznačena evropska veličina jakne je br. 56, ali pratite mere:     
-Širina ramena: 65 cm
-Poluobim pazuha: 71 cm
-Poluobim u dnu: 65 cm sužava se zbog odlične utegnute kožne ranfle na 50 cm
-Rukavi od ramena: 63 cm
-Duzina: 72 cm
Jakna je savršeno očuvana, nema ama baš nijedan najsitniji nedostatak! Perfektna za prelazne periode i leto! Prelepa i prekvalitetna!
Prava je prilika za krupnije momke da dođu do svoje omiljene vrste jakne!
Da napomenem da je vrlo teško verodostojno uslikati ovu vrstu kože. Mnogo je izglednija uživo!

ID Oglasa: #138374152
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.