slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

SORBINO muška braon jakna sa krznom, vel. L,kao nova

45 €Fiksno

Beograd | Vračar
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dragana
Član od 29.03.2015.
Svi oglasi

Italijanska marka SORBINO Uomo spa rezultat je pedesetogodišnjeg iskustva u sektoru odeće, profesionalizma stečenog tokom godina saradnje sa stručnim partnerima Made in Italy.  Moda je porodična strast, nasleđena od pretka Giovannija Sorbina, velikog trgovca, koji je sam započeo transformaciju svoje male radionice u kompaniju okrenutu budućnosti, koju čine različiti profesionalci iz svijeta mode i komunikacija. Grupa je ostvarila važne ciljeve i postala vodeća kompanija u sektoru muške odeće, brend prepoznat u zemlji i inostranstvu.  

 

  Opis: Muska jakna SORBINO, velicina L, kao nova, braon boje sa prirodnim krznom, kupljena u Italiji, postavljena topla zimska, crvena karirana postava, krzno se skida.

Dimenzije:
Širina ramena 52 cm, Pazuh 60,5 cm Rukavi 65 cm, Duzina jakne 65,5 cm Bez zamene, kontakt preko KP-a.

   

ID Oglasa: #166120008
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.